Workplace outsourcing

“Userisation” als trend – de gebruikers staan centraal

De razendsnelle digitalisering zorgt ervoor dat organisaties en medewerkears veel sneller op marktontwikkeling en specifieke vragen van klanten kunnen reageren. De traditionele kantooromgeving volueert ondertussen naar een flexibele, moderne werkplek.  

 

Digitalisering verloopt sneller dan ooit. Maar die transformatie is pas geslaagd wanneer medewerkers ook effectief productiever, creatiever én tevredener zijn. Door medewerkers zélf hun technologie en oplossingen te laten kiezen, maak je niet alleen van digitalisering een succes, je hebt ook een streepje voor binnen de war on talent.


De gebruiker wenst te beschikken over een werkomgeving die hem of haar het werken zo eenvoudig mogelijk maakt. Econocom zet vooral in op zelf controle en selfservice van de gebruiker en zorgt ervoor dat een zo groot mogelijk aantal acties automatisch verlopen.

Onze missie op het vlak van werkplekbeheer

Onze missie is het aanbieden van een unieke combinatie van ‘skilled resources’, geavanceerde technologie en financiële oplossingen met het oog op innovatief lifecycle management zodat uw medewerkers en klanten permanent operationeel en tevreden zijn.

We bieden een geïntegreerde oplossing

Op weg naar het outsourcen van uw werkplekbeheer samen met Econocom

device aas 278x201

Device as-a-service: Van eigendom naar gebruik. Don't buy it, use it.

Employee-Choice

Blog: Employee choice: wat als medewerkers zélf hun device willen kiezen?

Untitled-3

Second Life IT