Gratis whitepaper

CYOD (Choose Your Own Device) in de digitale werkplek

cyod whitepaper nl

Ontvang uw digitale kopie

Wanneer medewerkers op hun digitale werkplek productief, creatief én tevreden zijn, kun je spreken van een geslaagde digitale transformatie. Het geheime ingrediënt? Technologie en oplossingen die werknemers zélf uitkiezen.

Download het whitepaper

wat u zal ontdekken in deze whitepaper :

user first

De meerwaarde van een user first-strategie

Binnen de war on talent is de tevredenheid van werknemers het hoogste doel geworden. Employee satisfaction staat bovenaan de agenda van elke HR-afdeling. En terecht. Bij Econocom zweren we dan ook bij de term ‘userisation’: we zetten eindgebruikers centraal en geven hen laatste woord. Het gevolg? Ze staan meteen aan jouw zijde om van digitalisatie een écht succes te maken.

devices

De wensen van medewerkers en de uitdagingen van IT

Userisation van IT dwingt bedrijven om hun benadering van de werkplek te herzien. En daardoor verandert de rol van IT. In plaats van te focussen op technologische keuzes en die op te leggen aan werknemers, richt IT zich voortaan steeds meer op kwaliteit. Daarbij kunnen de voorkeuren van de eindgebruiker niet langer genegeerd worden. Maar tegelijkertijd vertaalt IT deze verschuiving ook in enkele
uitdagingen.

 

ROI

3 vooroordelen over Mac in business ontkracht

72% van de werknemers kiest voor een Mac en 75% voor een iPhone. Toch leven er op managementniveau nog steeds veel vooroordelen over het gebruik van Apple voor organisaties. We zetten de voornaamste even op een rijtje: 

1. “Mac is duur.”
2. “Mac is complex”
3. “Mac is enkel geschikt voor
specifieke vakgebieden.”